ALD_Indicate_me

Bild: Frida Swedsudde, Customer Success Manager, Indicate me

Indicate me och ALD Automotive: I spännande samarbete för ökad kundnöjdhet

I en tid där kundservice och engagemang är hörnstenarna för företags framgång, har Indicate me och ALD Automotive ingått samarbete. Syftet är att förstärka samarbetet mellan chefer och medarbetare med stöd av självledarskap och samtidigt sätta kundernas behov i centrum. Här tar vi en närmare titt på resan som Indicate me och ALD Automotive har påbörjat för att maximera kundnöjdheten.

I en strategisk satsning hos ALD Automotive, en ledande aktör inom billeasing, i att skapa fantastiska kundupplevelser och motiverade medarbetare har ett samarbete inletts med Indicate me.

Resan tog sin början när Mia Lundholm, Manager Customer Care på ALD Automotive, tog kontakt med Indicate me med ett specifikt intresse för kundundersökningar. På frågan om valet av Indicate me som samarbetspartner, förklarar Mia:

”Jag har haft ögonen på Indicate me sedan jag deltog på en föreläsning som Lina Bjelkmar, VD för Indicate me, höll för några år sedan. Det hon presenterade var så genialt enkelt att använda som verktyg, och det interagerade mellan chef och medarbetare.”

En sömlös Integration

Under integrationsprocessen beslutade ALD Automotive att utöka användningen av Indicate me över flera befintliga avdelningar. Mia förklarar deras resonemang:

” Vi såg en potential att koppla på fler avdelningar, då verktyget i sig är så otroligt bra och går att tillämpa i utvecklingen av andra områden.”

Mia fortsätter med att berömma den smidiga implementeringen:

”Jag vill verkligen slå ett slag för att implementationen var fantastiskt smidig! Det kändes som att jag satt i baksätet på en bil och bara åkte med. Allt var välstrukturerat, och jag behövde inte investera mycket av min egen tid. Marie Troedsson och Frida Swedsudde hos Indicate me drev arbetet och jag bidrog främst med input och uppgifter.”

Ett kraftfullt verktyg – ”som en assistent”

Idag genomför ALD Automotive kundundersökningar och kvalitetssäkringsaktiviteter genom Indicate me, men Mia menar att verktyget är mycket mer än bara ett verktyg:

”Indicate me känns mer som en assistent i mitt arbete. Verktyget gör underlagen och jag och mina medarbetare fokuserar på analysen. Indicate me är en av våra allra viktigaste faktorer i vårt arbete med kundnöjdhet! Att det sen är en sådan boost för medarbetarna när de går in och läser kommentarer från kunderna, har höjt även arbetsglädjen!”, berättar Mia. Frida Swedsudde, som innehar rollen som Customer Success Manager på Indicate me, leder samarbetet och har det övergripande ansvaret. Lina Bjelkmar, VD för Indicate me, kommenterar:

”Frida och Mia är en stark matchning, två drivna kvinnor med stor energi och kompetens inom kundservice. Vi är oerhört glada att arbeta tillsammans med ALD Automotive, en branschledare som erkänner värdet av att upprätthålla personliga interaktioner samtidigt som man omfamnar smart teknik. Nu ser vi fram emot att se fina resultat och ökad kundnöjdhet!”

Mia_lundholm_ald

Bild: Mia Lundholm, Manager Customer Care, ALD Automotive