Falukuriren-hemsida

Falukuriren: Falukvinnornas AI-verktyg har väckt de globala jättarnas intresse

Nyligen publicerade Falukuriren en artikel med rubriken ”Falukvinnornas AI-verktyg har väckt de globala jättarnas intresse”. Här uppmärksammas bolagets innovativa AI-verktyg med talanalys för kundservice. Samtidigt lyfter artikeln att verktyget fångat uppmärksamheten hos några av världens största företag.

Bakom denna spännande framgång ligger en enorm ansträngning, framför allt från tre kvinnliga utvecklare i Falun. Genom att investera otaliga timmar har de lyckats integrera de senaste teknologierna i sitt AI-verktyg. Denna satsning på att använda det senaste inom artificiell intelligens och talanalys har resulterat i ett verktyg som revolutionerar kundservice.

Artikeln markerar Indicate me’s framgång samt utforskar hur AI-verktyget har blivit en katalysator för att locka intresse från de stora aktörerna på den globala scenen.

Klicka här för att komma till artikeln >>