SVT-hemsidan

Falukvinnor utvecklar AI-tjänst – lockar storföretag

SVT intervjuar Lisa Westlund, Head of Application Development, på Indicate me. Anledningen till intervjun är det ökade intresset kring Indicate me’s AI-verktyg med talanalys för kundservice.
Indicate me erbjuder ett webbaserat verktyg som frigör insikter och visualiserar dem på ett enkelt sätt i en dashboard. Detta leder till en mer kvalitativ kundservice. I verktyget finns funktionalitet för att öka självledarskapet hos kundservicemedarbetare, men även förbättra kundnöjdheten, optimera tiden och analysera alla interaktioner som kundservice hanterar.

Indicate me anstränger sig kontinuerligt för att ligga i framkant när det kommer till ny och smart teknik, och har implementerat både AI-teknik och ChatGPT i sitt verktyg.

Vidareutvecklingen av verktyget leds av Lisa Westlund i Falun. Tillsammans med Emma Kindström och Marie Dahlberg, har de utvecklat Indicate me’s AI-tjänst som ska hjälpa företag att förbättra sin kundservice. Detta har fångat SVT:s intresse, eftersom flera stora företag har uttryckt intresse för Indicate me’s AI-teknik, samtidigt som branschen övervägande har dominerats av män.

Ta del av intervjun genom att klicka här >>