Om oss

Ett dotterbolag till Releasy

Indicate me är ett dotterbolag till Releasy som utvecklar moderna och avancerade webbtjänster för framgångsrikt kundtjänstarbete.

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning med över 30 års erfarenhet av kundservice. Vi har under vår resa utvecklat avancerade webbtjänster som en medveten del av vår verksamhet, system som vi nu paketerat i en användarvänlig dashboard. Eftersom vi inte vill vara själviska, så erbjuder vi nu på dessa väl beprövade tjänster åt alla er som vill ha dem.

360° vy av kundservice

Med våra erfarna konsulters professionella tjänster kan vi även hjälpa er och er verksamhet att hitta exakt de nyckeltal som just ni behöver för att utvecklas. Vi visar också hur ni följer upp nyckeltalen för bästa möjliga resultat.

 

 

Våra webbtjänster är mycket användarvänliga och enkla att lära sig, vilket idag är helt nödvändigt för att få tid till genomförande och förbättringar med fokus på kontakten med kund snarare än IT.

Experter på kundservice

Alla på Indicate me är experter på kundservice. Tillsammans med ett team utvecklare har vi skapat en helt ny digital plattform som kan göra stor skillnad för er kundserviceverksamhet. Möt Indicate me.


Användare av systemet från Indicate me inkluderar stora välkända varumärken:

Contact-us-2

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande via formuläret eller ring eller mejla direkt så återkopplar vi så snart vi kan.

  • Telefon: 0771- 622 020
  • E-post: hello@indicateme.se

 Kontakta oss Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 


  • Nyheter
  • Aktuellt
  • Tips & råd