Om oss

Visualisera relevanta nyckeltal i ett modernt gränssnitt

Med gedigen expertis och ett modernt uppföljningssystem erbjuder vi en 360 ° vy av din kundservice.

Indicate me är ett dotterbolag till Releasy som är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcing av kundservice. Indicate me byggdes initialt för att samla all kundserviceuppföljning på ett ställe och visualisera relevanta nyckeltal i ett modernt gränssnitt för Releasy och dess stora, välkända kunder.

Efter att ha varit med på bolagets förändringsresa från negativt resultat till god lönsamhet, men även hur bolaget växt från 300 till över 1.000 medarbetare och ökat omsättningen med flera hundra miljoner på bara några år, kände vi att detta kan komma till nytta för fler som hanterar kundservice – därmed bildades Indicate me.

360° vy av kundservice
Indicate me erbjuder ett system som samlar alla viktiga nyckeltal gällande kundservice på ett ställe, vilket ger företag en 360° vy av sin kundservice. Vi möjliggör analys av nyckeltal mot varandra för att hitta rotorsaker och potentiella förbättringsområden. I systemet kan medarbetare se sitt resultat, vilket ökar engagemang och självledarskap.

Med vår erfarenhet kan vi även hjälpa er och er verksamhet att hitta exakt de nyckeltal som just ni behöver för att utvecklas. Vi visar också hur ni följer upp nyckeltalen för bästa möjliga resultat.

Vårt system är mycket användarvänlig och enkel att lära sig, vilket idag är helt nödvändigt för att få tid till genomförande och förbättringar med fokus på kontakten med kund, snarare än IT.

Ägare
Indicate me ägs av Releasy Customer Management AB, som ingår i Pulsenkoncernen som är ett av Sveriges största IT-företag och grundades 1964. 2019 omsatte koncernen 3,5 miljarder. Pulsen erbjuder IT-tjänster och produkter för flera olika behov. Den gemensamma nämnaren är att bolagets lösningar hjälper kunder att effektivisera sin verksamhet – oavsett mål.


Användare av systemet från Indicate me inkluderar stora välkända varumärken:

Contact-us-2

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande via formuläret eller ring eller mejla direkt så återkopplar vi så snart vi kan.

  • Telefon: 0771- 622 020
  • E-post: hello@indicateme.se

 Kontakta ossNyhetsbrev Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 

  • Nyheter
  • Aktuellt
  • Tips & råd