Om oss

Hur allt startade

Innan Indicate me blev vad det är idag användes verktyget internt för att samla all kundserviceuppföljning för ett outsourcingbolag inom kundservice. Fokuset låg på att lösa de egna utmaningarna med kostnadsbesparingar.

Det unika konceptet som omvandlar nyckeltal till viktiga insikter ledde till miljontals kronor i besparingar. När lönsamhetsfrågan var löst ville vi såklart se hur vi kunde leverera en kundupplevelse utöver det vanliga. Genom att samla fakta gällande varför kunderna tar kontakt, kundnöjdhet och all interaktionsstatistik kunde vi få de insikter som vi behövde. Men det viktigaste av allt – att genom ett engagerande verktyg dela dessa insikter med alla medarbetare.

Efter att själva ha dragit nytta av resultatet beslutade vi oss för att grunda ett nytt bolag för att på så sätt göra verktyget tillgängligt för alla organisationer inom kundservicebranschen. Indicate me grundades år 2017 och skapades för att motivera och engagera alla kundserviceorganisationers viktigaste resurser, medarbetarna! Genom att dagligen boosta medarbetarna vet vi att de kommer kunna leverera kundservice i världsklass!

Vårt Net Promoter Score (NPS) på 95 är en tydlig indikation på att våra kunder älskar vårt koncept.

Det här är Indicate me

Indicate me är ett webbaserat verktyg som visualiserar nyckeltal och presenterar insikter på ett enkelt sätt. Verktyget är till för hela organisationen och skapar ett högre engagemang och självledarskap bland medarbetarna.

Ägare

Indicate me ägs av Pulsen Group genom deras investmentbolag BRAW Invest. Pulsen Group är en familjeägd koncern som grundades 1964 och har sina rötter i IT-branschen. Koncernen består av självständiga och innovativa företag som jobbar proaktivt och nyfiket. 2020 omsatte koncernen 3.2 miljarder.


Användare av systemet från Indicate me inkluderar stora välkända varumärken:

Contact-us-2

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande via formuläret eller ring eller mejla direkt så återkopplar vi så snart vi kan.

  • Telefon: 0771- 622 020
  • E-post: hello@indicateme.se

 Kontakta ossNyhetsbrev Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 

  • Nyheter
  • Aktuellt
  • Tips & råd