Bild: Frida Swedsudde, Joakim Ludvigsson, Lina Bjelkmar

LeasePlan satsar på kundnöjdhet tillsammans med Indicate me

Leaseplan är en av världens ledande aktörer inom operationell billeasing och fleet management. Med fokus på kvalitet, flexibilitet och långsiktiga partnerskap, är samarbetet mellan Indicate me och LeasePlan en utmärkt kombination.  

”Grunden i vår affärsidé är att det ska vara enkelt att leasa sin bil oavsett om det är en företagskund eller privatkund. Vi har gjort en resa senaste åren i vår kundupplevelse och den är vi stolta över men såklart nöjer vi oss inte där. Vi strävar efter att leverera hög kvalitet inom alla områden: Från produkt, tjänst, hållbar mobilitet till service. Inom vårt kvalitetsarbete är det väldigt viktigt att mäta kundupplevelsen på alla våra kontaktytor, där Indicate me’s tjänst passar som handen i handsken”, säger Joakim Ludvigsson, Director of Service & Quality på LeadsPlan och fortsätter;

”För att upprätthålla vår höga kvalitet behöver vi rätt digitala verktyg på plats. Indicate me’s verktyg spelar en avgörande roll för vår kundservice. Genom deras lösning kan vi snabbt mäta och analysera nyckeltal för att identifiera förbättringsområden för kundnöjdhet över telefon.”

Kvalitetssäkring på ett smart sätt

Med Indicate me har LeasePlan numera ett komplett stöd för att säkerställa en hög kvalitet i sin kundservice, både internt och mot sina kunder. Verktyget inkluderar funktioner för att identifiera både styrkor och förbättringsområden inom kundservice.

”Med Indicate me´s plattform får våra ledare och medarbetare väldigt enkelt insikter i kundernas upplevelse av vårt bemötande över telefon. Sedan vi startade använda verktyget har vi verkligen sett effekten av att medarbetaren blivit mycket mer medveten om sin egen prestation och engagemanget för kundmötet över telefon har verkligen ökat. Det syns i statistiken och hörs tydligt i samtalen” säger Christoffer Andersson, Quality & Digital Tool Specialist på LeasePlan.

Frida Swedsudde, Customer Success Manager och kundansvarig för LeasePlan hos Indicate me, säger följande om samarbetet:

”Jag är så stolt över att vi på Indicate me tillhandahåller insikter och lösningar till framstående företag som LeasePlan. Vårt samarbete är så givande, och jag ser verkligen fram emot att följa deras fortsatta framgång. Genom att kombinera vårt kraftfulla verktyg med deras otroliga engagemang för kvalitet, skapar vi en framtid där just dessa insikter och förbättringar möjliggör helt enastående kundupplevelser. Och det tycker jag märks tydligt i medvetenhet i teamet!”