Systemutvecklare sökes

omoss

Indicate me söker en systemutvecklare med fokus på databasutveckling i Microsoft SQL Server. Rollen är placerad i Linköping.

Rollen
Som utvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med produktorienterad systemutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra stora och välkända kunder. Utvecklare hos oss har ett mycket stort inflytande och breda möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Arkitektur
  • SQL-syntax och databasprocedurer
  • Dataprocessning
  • Prestandaoptimering och indexering
  • Underhåll och drift

 

Vi söker dig som har:

  • En relevant universitetsutbildning (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)
  • Några års erfarenhet inom SQL Server
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du nyfiken och en dedikerad teamplayer. Du håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker och brinner för att skapa högpresterande produkter. Att jobba agilt är vardagsmat för dig. Vårt arbete karaktäriseras av en ödmjuk atmosfär där våra kollegor lär av varandra och delar kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Om oss
Om produkten
Indicate me erbjuder en 360 graders vy av kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard.

Om Indicate me
Indicate me är ett start-up bolag som har funnits i tre år. Vi ingår i Pulsenkoncernen, som är ett av Sveriges största IT-företag. Hos oss får du det bästa av två världar: En tjänst med stort inflytande där företagskulturen präglas av småföretagande och snabba beslutsvägar, samtidigt som du får tryggheten med att ha en stor och stabil koncern i ryggen.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

  • Skicka in ansökan till: hello@indicateme.se, ange ”Systemutvecklare” i ämnes raden.
  • Sista ansökningsdag: 30 september