Indicate me fortsätter att satsa på tillväxt

Viktoria-passgård

Indicate me fortsätter sin tillväxtresa med fokus på nya kundsamarbeten. Ett led i detta är att utöka kontakten med potentiellt nya kunder. Vi välkomnar därför Viktoria Passgård som kliver in i rollen som Sales Development Representative.
Viktoria har en gedigen erfarenhet av försäljning, sponsorskap och kundmöten då hon tidigare arbetat professionellt med hästar, både nationellt och internationellt.

– Min styrka ligger i att knyta nya kundkontakter och att driva nya samarbeten med fokus på bra kundupplevelser. Som person är jag driven och social, vilket gör att jag tycker att sälj är väldigt kul, berättar Viktoria.

Viktoria har även en kandidatexamen inom Global Management från Stockholms universitet och ytterligare arbetslivserfarenhet från Instajobs, en del av Academic Work som Account Manager och nu senast som konsult hos Enghouse Interactive.

– Jag tar med mig erfarenheten av att arbeta strukturerat och ansvarsfullt för att skapa bra samarbeten. Instajobs var ett startupbolag, vilket även Indicate me är. Jag ser framemot att få vara med på en spännande utvecklingsresa och att bidra till en fortsatt tillväxt i högt tempo. Indicate me har redan många av Nordens största varumärken som nöjda kunder och jag är taggad på att möjliggöra fler samarbeten.

Efter bara ett par dagar har Viktoria fått följande uppfattning av vår verksamhet:

– För mig är Indicate me ett innovativt och kunddrivet bolag. Med lyhördhet mot kundernas önskemål i branschen är det tydligt att bolaget driver framtidens kundservice framåt.  

Vi på Indicate me hälsar Viktoria Passgård varmt välkommen!


Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. www.indicateme.se.