Apotek Hjärtat ökar sitt kundfokus ytterligare med Indicate me

Apotek-hjärtat

Indicate me och Apotek Hjärtat påbörjar ett samarbete som innebär att Apotek Hjärtat kan lyssna in sina kunder i syfte att bli ännu bättre.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja och har en central kundkontakt bemannat med farmaceuter och apotekstekniker som möter kunder i bl a telefon, mail och sociala medier. Med många kundkontakter krävs ett stort kundfokus.

– Vårt viktigaste uppdrag är att leverera en kundupplevelse i världsklass och ta vara på alla kundinsikter som bidrar till bolagets utveckling. Med detta verktyg hoppas vi kunna lyssna in vad våra kunder tycker. En bra kundservice är när vi har hög service, kunskap och tillgänglighet, berättar Katarina Arensparr, Chef Kundkontakt.

Anpassningsbar kundservice

I och med Covid-19 befinner vi oss i en speciell situation där ingenting är sig likt. För Apotek Hjärtat har situationen bland annat bidragit till en ökad E-handel och många fler kundfrågor som i större grad förflyttats till kundkontakt.

– Kundservice är den del som knyter ihop det digitala med det fysiska. Här gäller det att hitta nya lösningar, vara flexibel för att möta nya behov och anpassa oss till våra kunder, säger Katarina.

Lina Bjelkmar, VD på Indicate me, säger följande om samarbetet och Covid-19:

– Covid-19 har bidragit till en annorlunda vardag som kommer att behöva analyseras och utvärderas framöver. Apotek Hjärtat har fått en spännande effekt i form av ökad försäljning online, vilket jag tror kommer att fortsätta efter pandemin lagt sig. När kundservice hanterar frågor som rör försäljning, blir enheten och kundfokus än mer viktig. Jag ser fram emot detta samarbete och hoppas att vi tillsammans kan bidra till bästa möjliga kundupplevelser!


Kontaktinformation:
Lina Bjelkmar 
VD Indicate me 
Lina.bjelkmar@indicateme.se
070-370 70 34

Om Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och över 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.

Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande genom personlig, kunnig och omtänksam service.
Apotek Hjärtat har apotek i hela landet med generösa öppettider och en e-handel som är öppen dygnet runt.


Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. www.indicateme.se