Vi söker Sales Development Representative

medarbetare

Engagemang, utveckling och kundnöjdhet präglar Indicate me och bolaget har många av Nordens största varumärken som nöjda kunder! Som Sales Development Representative erbjuds du chansen få vara med och bidra till Indicate me’s fortsätta tillväxtresa då du med ditt driv och resultatfokus är med och lägger grunden för nya lyckade kundsamarbeten.

Om tjänsten

Indicate me grundades 2016 och är idag ett snabbväxande bolag med några av Sveriges största bolag som kunder. De är ett SaaS-bolag där deras coachning- och analysverktyg bidrar till ett framgångsrikt kundtjänstarbete med ökad effektivitet och kundnöjdhet. För att ytterligare snabba på tillväxten söker de nu en Sales Development Representative som ska hitta, utveckla och leverera kvalificerade leads. Som Sales Development Representative är du en viktig pusselbit i Indicate me’s fortsätta tillväxtresa, då det kommer vara du som hittar nya framtida kunder. Du kommer rapportera direkt till VD och får jobba med frågeställningar som är relaterade till kundservice olika arbetssätt och strategier. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra/Solna.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett snabbt växande bolag som har några av Nordens största varumärken som nöjda kunder.
 • En chans att arbeta i ett team med mycket erfarna och otroligt drivna medarbetare som alla har en bakgrund av tidigare framgång och brinner för deras kunder och framgång.
 • En tjänst där din utveckling ligger i fokus då det finns goda möjligheter att växa inom Indicate me.

Arbetsuppgifter

 • Som Sales Development Representative kommer dina arbetsuppgifter bestå av nykundsbearbetning i form av prospektering och uppföljning av kvalificerade leads.
 • Bygga relation med relevanta kontaktpersoner via främst e-post, telefon och Linkedin.
 • Mötesbokning åt framförallt VD där du även deltar i dessa möten och i takt med att du utvecklas i rollen kommer kunna genomföra egna kundmöten.

Vi söker dig som

 • Du har erfarenhet av kundkontakt genom exempelvis försäljning eller i en kundtjänstroll och vill lära dig grunden för Software as a Service (SaaS) försäljning.
 • Du har god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i skrift och tal då du kommer använda båda språken i arbetet.

Som person är du:

Ansvarstagande Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt på ett organiserat sätt och gör det som behövs för att organisationen ska uppnå sina mål.

Resultatinriktad Du har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete samt trivs med att sätta utmanande mål och vill utvecklas och växa med Indicate me.

Relationsskapande Du är initiativtagande och har en hög energinivå, social, utåtriktad, och lösningsorienterad samt kan kommunicera med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.

Självgående Du kan självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt utan fastställda rutiner.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Herrgård i Bergshamra/Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Indicate me’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om Indicate me

Indicate me är dotterbolag till Releasy som är en av Sveriges ledande outsourcingpartner inom kundservice med uppdragsgivare inom branscher som media, e-handel, resor, lojalitetsprogram och telekom. Releasy omsätter ca 460 MSEK med sina 1100 anställda i Sverige och Spanien.