Di-gruppen och Mittmedia väljer Indicate me som leverantör för kundserviceuppföljning

di

Indicate me har ingått samarbetsavtal med Di-gruppen och Mittmedia och därmed fått förtroendet att leverera en 360 graders vy av kundservice. Samarbetet innebär att Di-gruppen och Mittmedia kommer att samla all sin kundserviceuppföljning på ett ställe i användarvänliga dashboards.

Di-gruppen och Mittmedia tar ett nytt steg mot en effektiv verksamhet genom att analysera alla sina kundkontakter. Enligt ett nytt avtal som de ingått med Indicate me kommer kundersviceverksamheten analyseras och följas upp mer detaljerat.

– Vår kundservice är de som har direktkontakt med våra kunder, därför väljer vi att lägga extra fokus där. Det nya samarbetet med Indicate me innebär att vi kommer att få en större insikt i alla våra kundkontakter. Syftet är att optimera vår verksamhet och leva upp till våra kunders förväntningar. Systemet från Indicate me kommer också ge oss ett bra verktyg för att mäta kundnöjdhet, säger Christoffer Fohrs, Kundservicechef, på Di-gruppen och MittMedia.

Di-gruppen och Mittmedia består av 35 titlar och ingår i Bonnier News som samlar Bonnierägda dagstidningarna och företag.

– Vi har väldigt många kunder som vill komma i kontakt med oss, därför anser vi att det är viktigt att vi har en modern kundservice som bland annat ligger i teknisk framkant. Vi har precis bytt telefoniplattform och implementerar nu en effektiv uppföljning med funktionalitet för gamification, berättar Christoffer.

Lina Bjelkmar, VD Indicate me säger följande om samarbetet:
– Di-gruppen och Mittmedia ingår i en av Sveriges största koncerner och med många kontakter in till kundservicen skapas en guldgruva med information. Att analysera den här typen av data är något som vi är experter på inom Indicate me.

Andreas Kimmehed, Customer Success Manager Indicate me och kontaktperson för sammarbetet säger följande: 

– Det här är ett väldigt spännande uppdrag och jag ser framemot att fortsätta utveckla kundmötet tillsammans med dem.

Di-gruppen och Mittmedia planerar att arbeta i systemet aktivt från och med mars.


tor -->

Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. www.indicateme.se

Om Bonnier News
Bonnier News samlar de Bonnierägda dagstidningarna och företag med angränsande verksamhetsområden. Vi är starkt knutna till vårt publicistiska uppdrag. Genom att värna om det fria ordet samtidigt som vi driver den digitala utvecklingen framåt siktar vi mot att bli Sveriges ledande mediehus.