Ellos Group väljer Indicate me för att få ett helhetsperspektiv av sin kundservice

ellos group

Ellos Group med varumärken så som Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom har valt att ingå samarbete med Indicate me. Samarbetet innebär att Ellos Group kommer att få en komplett uppföljning av sin kundservice med ett helhetsperspektiv.
Ellos Group är den ledande e-handelsgruppen i Norden. Kundservicen kopplad till koncernen hanterar ärenden dagligen – året om – via telefon, mail, brev och sociala kanaler.

– Vi har valt att ingå samarbete med Indicate me för att få en helhetsbild av vår kundservice och för att göra våra kunder ännu mer nöjda. Med Indicate me kommer vi samla all uppföljning på ett ställe och få en tydligare bild av varför våra kunder kontaktar oss samt hur nöjda de blir med vår hantering av ärende. Indicate me ger oss också möjligheten att använda ett indextal som direkt visar hur vi presterar för alla nyckeltal i kundservice, säger Mathias Ekström, CMO på Ellos Group.

Lina Bjelkmar, VD Indicate me säger följande:

– Vi är stolta över att kunna erbjuda vår tjänst till Ellos Group och att tillsammans arbeta för en friktionsfri kundupplevelse. Med deras expertis inom mode, hem och e-handel och vår expertis inom kundservice, kan vi tillsammans arbeta för att skapa enkelhet för kunderna.

Andreas Kimmehed, Customer Success Manager och kontaktperson för det dagliga samarbetet säger följande:
– Vi erbjuder en 360 graders vy av kundservice och vi är extra glada att Ellos Group gett oss förtroendet att ingå partnerskap för den uppföljningen. Jag ser framemot att utveckla kundupplevelsen tillsammans.


Lina-bjelkmar
Kontaktinformation:
​Lina Bjelkmar 
VD Indicate me 
070-370 70 34

Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. 
www.indicateme.se

Om Ellos
Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder kronor.