Outsourcingbolag av kundservice väljer Indicate me för djupare analys

,
Call4U

Call4U är en av Sveriges ledande leverantörer av kundtjänst och support. Med över 300.000 kundkontakter varje månad finns det ett stort behov av analys, därav har ett samarbete mellan Call4U och Indicate me inletts.

Call4U arbetar aktivt för att alltid ha kunden i centrum och för att skapa långsiktiga relationer med sina kunder. På frågan ”Vad är bra kundservice?”, svarar Björn Mattsson, VD Call4U, följande:

– Bra kundservice är när vi, trots många problemärenden, får bra betyg och omdömen på våra medarbetares sätt att hantera kundernas problem. Med andra ord – att rätt insats för alla typer av ärenden används!

Vidare berättar Björn att de genom synsättet att alltid ha kunden i centrum ser till att skapa rätt förutsättningar för sina medarbetare och den tekniska plattform som de använder sig av.
– När kunden är nöjd, då har vi lyckats.

Björn Mattson, VD Call4U
Bild: Björn Mattsson, VD Call4U

Realtid och djupare analys
Call4U har tidigare arbetat internt med uppföljning och skapat egna BI-system. Detta har gett dem en stor insikt i vad som krävs i system, men även vilken utmaning det är att hela tiden tekniskt utveckla och underhålla dessa.

– Vi har tittat på vad som finns på marknaden länge och det är först med Indicate me som vi har hittat en extern partner som kan tillgodose våra krav på uppföljning. Vår förhoppning är att vi med Indicate me kan ta vår uppföljning till nästa nivå, både gällande realtid och djupare analyser, säger Björn och fortsätter:

– Med Indicate me får vi möjlighet att sätta upp mål och regler på alla delar inom vår kundservice med automatisk analys och indikatorer. Även våra kunder kan få en ökad insikt i hur uppdragen går genom att vi kan dela med oss viktiga parametrar på ett enkelt sätt.

Utvecklat för outsourcing i grunden
Lina Bjelkmar, VD på Indicate me, säger följande om samarbetet:

– Indicate me utvecklades för ett outsourcingbolag i grunden och det är en bransch som vi har gedigen erfarenhet av. Vi har sett att mätning, analys och agerande kan ge stora effekter, speciellt inom outsourcing som har stora volymer. Därför känns samarbetet med Call4U extra lockande och förväntansfullt.

Lina Bjelkmar, VD
Bild: Lina Bjelkmar, VD Indicate me

Adam Wahrén, Customer Success Manager på Indicate me, säger:
– Vi kan verkligen outsourcing och har det i vår ryggrad. Därför ser jag personligen extra fram emot detta samarbete och att få följa deras utveckling och lönsamhet.


Kontaktinformation:
?Lina Bjelkmar 
VD Indicate me 
Lina.bjelkmar@indicateme.se
070-370 70 34

Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. www.indicateme.se

Om Call4U
Call4U Contactcenter AB är ett ledande contactcenter på den svenska marknaden sedan 2005. Med ca 200 anställda hanteras över 300 000 kundinteraktioner och mer varje månad. Vårt huvudkontor ligger i Ronneby. Vi har även kontor i Marbella – Spanien. Vi är medlemmar i Kontakta och har kollektivavtal med Unionen. Utmärkelse som Trygg kundkontakt från Kontakta 2016.