Indicate me ingår ett nytt partnerskap med Puzzel

Puzzel

Indicate me och Puzzel har valt att ingå partnerskap som innebär att kunder till Puzzel får möjlighet till utökad kundinsikt genom att addera Indicate me till sin kontaktcenterplattform.

Konsumenter vill komma i kontakt med kundservice när, var och hur de vill, samtidigt som  kunden vill få samma information oavsett kanal och inte behöva återupprepa sig. Detta ställer höga krav på integrationer mellan olika system för att servicen ska nå de förväntningar som finns. Puzzel erbjuder en molnbaserad kontaktcenterlösning som samlar telefoni, e-post, sms, chatt och sociala medier i en lättanvänd applikation. Därtill stöttar Puzzel integration med andra affärssystem.

– Vi har sett att sömlösa upplevelser bidrar till bättre kundnöjdhet och högre kundlojalitet. Puzzel erbjuder detta och har en stark närvaro i Norden, säger Lina Bjelkmar, VD på Indicate me.
Lina-Bjelkmar-CEO

Integration av Indicate me i Puzzel
I och med partnerskapet kan Puzzel erbjuda sina kunder uppföljningssystemet från Indicate me som ett komplement.

– Puzzel är en proaktiv partner som utvecklar innovativa lösningar för nästa generations kundservice. Detta är mycket likt fokuset inom vårt bolag, vilket gör detta partnerskap extra spännande. Jag är helt övertygad att vi tillsammans kommer att bidra till en bättre kundupplevelse.

Vidare berättar Lina att Indicate me kommer att integreras som en del i Puzzel-plattformen, så att användarna inte behöver byta fönster för att se sina resultat eller logga ärenden.

Rob Wiles, Partner Channel Director, på Puzzel säger följande:

– Jag är glad att ha Indicate me som en del av vårt växande ekosystem. De ger en lösning som ökar det totala värdet av Puzzels kontaktcenterplattform och ger en smartare inblick i alla delar inom kundservice. Puzzels kunder och partners kan nyttja Indicate me för att uppnå en djupare förståelse för kundnöjdhet, effektivitet och varför kunder tar kontakt med kundservice.


Kontaktinformation:
Lina Bjelkmar 
VD Indicate me 
070-370 70 34

Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. 
www.indicateme.se