Hur når vi framtidens kundservice?

Framtidens kundservice

Den tekniska utvecklingen går snabbt och folk slänger sig med ord som RPA, AI och Chatbots till höger och vänster när de talar om framtidens kundservice, men hur når vi framtidens kundservice egentligen?
Den 6-7 november äger eventet Framtidens Kundservice rum i Stockholm. Under dessa två dagar kommer talare och debattörer att dela med sig av sina erfarenheter och perspektiv inom temat.

Lina Bjelkmar, VD Indicate me, kommer under dag 1 att delta som expert i paneldebatten.

– Det känns väldigt roligt att jag har fått äran att delta som expert i paneldebatten. Jag brinner för att diskutera kundservice och ser fram emot att göra det i detta forum. Det finns många fascinerade innovativa tekniska lösningar att diskutera, vilket jag älskar, men ibland kan jag uppleva att företag blir för teknikfokuserade och glömmer bort de grundproblem som finns. Min förhoppning med debatten är att jag ska bidra med ett annat perspektiv på vägen mot framtidens kundservice och väcka några frågeställningar hos deltagarna, säger Lina.

Debatt om framtidens kundservice
I paneldebatten kommer följande personer att delta:

  • Lina Bjelkmar, VD, Indicate me
  • Dan Milestad, Affärsområdesansvarig AI-Partner, Softronic
  • Anna Loverus, Grundare, Artificial Humanity
  • Elin Trapp, Kundservicechef, Lyko

Under dagen kommer fler kollegor från Indicate me finnas på plats med monter – kom gärna förbi oss om du är nyfiken på vad vi gör!

Mer info och anmälan:
Datum:
6-7 november
Pris:
Ordinarie pris: 10.490 :-, anger du koden Indicate20 får du 20% rabatt
Anmälan: Klicka här för att se hela programmet och komma till anmälan >>

 


Om Indicate me
Indicate me ger 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap.