Big mistake. Thank you! Part 2

Big mistake. Thank you

Ett kostnadsfritt event om misstag på vägen mot succé i kundservice
Föregående år anordnade Indicate me tillsammans med Releasy ett fullsatt och uppskattat event inom temat ”Big mistake. Thank you!”. Nu kommer uppföljaren som riktar sig mot både nya och gamla deltagare.
– Nytt för i år är att vi kommer att fokusera ännu mer på digitaliseringen inom kundservice och då också djupdyka inom chatbots. På plats kommer modiga och erfarna debattörer från bland annat Fortum, Swedavia och Nordea att dela med sig av sina erfarenheter inom ämnet, berättar Lina Bjelkmar, VD Indicate me.

Under debatten kommer deltagarna få svar på frågor såsom:

  • Vilka minor har debattörerna gått på under implementeringen av chatbots?
  • Vad skulle de ha gjort annorlunda om de påbörjade samma projekt idag?
  • Vad är det egentligen som krävs av organisationen, tekniken och processerna för att få det att lyckas?

Eventet kommer också att bjuda på spännande föreläsningar från välkända varumärken. Halebop kommer att berätta mer om hur de har vunnit pris om Sveriges nöjdaste kunder för tionde gången och SBAB kommer att berätta mer om deras onboarding process. Detta och mycket mer vill du bara inte missa!

Praktiskinformation
Datum: 28 november
Starttid: 14:00 
Plats: Pipers väg 28, 170 73 Solna
Info & anmälan: Klicka här för mer info & anmälan >>