Nelly väljer
Indicate me som uppföljningssystem

Nelly-indicateme

Indicate me har tecknat avtal med Nelly. Avtalet innebär att Nelly kommer att analysera sin kundservice i systemet från Indicate me.
– Korrelationerna mellan Nelly och Indicate me är många, det är därför med stolthet som jag kan presentera att vi kommer att inleda ett samarbete med Nelly, berättar Lina Bjelkmar, VD på Indicate me.

Nelly, likt Indicate me, är ett bolag som präglas av modernitet, nyfikenhet och att ligga i digital framkant. Båda bolagen ingår i en större koncern som är stabil och etablerad på marknaden.

360° vy av kundservice
Indicate me erbjuder ett komplett och fullständigt uppföljningsverktyg av kundservice.
– En av många fördelar med att använda sig av vårt uppföljningssystem är att vi kan erbjuda verksamheter en 360° vy av sin kundservice. Vi samlar allt på ett ställe, så att man slipper använda sig av flera system, förklarar Lina.

Implementering av systemet är just nu i full gång hos Nelly.
– Nelly är ett trendigt varumärke som ständigt arbetar för att erbjuda sina kunder det senaste modet. Våra förväntningar av systemet är att vi ska få ett helhetsperspektiv av vår service för att kunna optimera våra processer, vilket i slutändan leder till ökad kundnöjdhet, säger Kristian Hagstedt, Customer Service Manager på Nelly.


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.

Om Nelly.com
Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom mode på nätet för mode- och skönhetsmedvetna tjejer och killar mellan 18 och 35 år. Nelly och NLY MAN inspirerar med nyheter varje dag från några av våra 700 olika varumärken. Här hittar du kläder, skor, underkläder, badkläder, skönhetsprodukter, accessoarer och sportkläder. Vi får in över 300 nya plagg varje dag från internationellt välkända modehus och butikens egna unika varumärken som t.ex. NLY Trend och NLY ShoesNLY Lingerie och NLY Design.

För mer information
Lina Bjelkmar, VD
Tel. +46 70 370 70 34
Mail. Lina.Bjelkmar@indicateme.se