Nu lanserar vi ny funktionalitet inom modulen Kvalitet

jonte

För att få nöjda kunder behövs engagerade och motiverade medarbetare som har möjlighet att utvecklas. Nu lanserar vi ett systemstöd för att hjälpa er på vägen!

Med vår nya funktionalitet inom modulen Kvalitet, får du ett verktyg som underlättar och stöttar utvecklingsprocessen av dina medarbetare. Den nya funktionaliteten ger stöd i att:

  • Arbeta strukturerat med dialogstrategi
  • Genomföra strukturerade medlyssningar
  • Ge konkret och transparent feedback
  • Skapa utvecklingsplaner
  • Planerera in coachtillfällen
  • Sätta agenten i förarsätet av sin egen utveckling

Efterfrågan från våra kunder

Vi på Indicate me drivs av att kontinuerligt utveckla, optimera och förbättra vår produkt.

– Vi vill vara en lyhörd partner och det är viktigt för oss att vår produkt ständigt utvecklas för att följa nya digitala innovationer samt våra kunders önskemål. Vi uppskattar när våra kunder kommer med nya förslag, idéer och önskemål. Ny funktionalitet lanseras i stort sett varje vecka, berättar Jonathan Scherl, Product Development Manager på Indicate me.

Vidare berättar Jonathan:
– Den nya funktionaliteten som lanseras nu är något som våra befintliga kunder har efterfrågat. Vi har bland annat inkluderat ett strukturerat sätt ge och ta del av bedömningar på samtal, mail och chatt. Vi har även skapat visualiseringar av samtalskategorier som agenter kan utveckla eller vad de är riktigt bra på. Här finns även möjlighet att följa olika beteenden inom varje samtalskategori för att se vilka beteenden som driver kundnöjdhet.

Läs mer om modulen Kvalitet >>