Vår kund PayEx gästar scenen på Kontaktadagen

Payex-indicate-me

Torsdagen den 24 maj kommer vi att befinna oss på Kontaktadagen i Stockholm. Kontaktadagen är en endagskonferens med fokus på kundservice och försäljning.

Vill du ta ett möte, lunch eller fika i samband med konferensen? Hör gärna av dig till oss. Du är även varmt välkommen att besöka oss i vår monter där vi bland annat kommer att svara på frågor, visa upp vårt system och anordna med tävling.

Vi är även mycket glada och stolta att meddela att vår kund PayEx kommer att gästa scenen på konferensen.

Föreläsning med temat: Kundfokus in i väggen
Betalföretaget PayEx var ett av de mest framgångsrika företagen i en spännande bransch. Framgångsfaktorn var totalt kundfokus. PayEx formade medarbetarteamen och sin organisation utifrån sina kunder. Varje kund hade sitt eget team med personliga kundansvariga med fullt mandat att tillmötesgå kundens önskemål. Kunderna var nöjda. Medarbetarna var nöjda. Eftersom de bara fick säga JA till kunden. Men vad händer när kundfokus leder till att gemensamma interna processer blir fulla av kundanpassade speciallösningar? När system inte kan utvecklas och effektiviseras eftersom man tappat kontrollen på hur systemförändringar påverkar?

Samuel Lundin, Team Manager på PayEx, berättar om vägen från kundfokus till processfokus och sedan vägen tillbaka igen. Tillbaka till kundfokus med kontroll.

Läs mer och boka >>


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 


 Kontakta oss