Möt oss och vår kund Thomas Cook på G-summit den 22/5

Tisdagen den 22 maj sponsrar Indicate me G-summit i Stockholm. På scen kommer Thomas Cook Northern Europe, med varumärken som Ving, prata om deras framgångar med Indicate me.

G-summit är ett event som samlar visionärer, partners och industriledare från hela Norden och Baltikum. Temat för eventet är ”Moments Connected” och fokuserar på friktionslösa kundupplevelser.

– G-summit i Stockholm är ett bra forum att träffa både befintliga och nya kunder som har Genesys plattform, där vi är ett bra komplement. Med Indicate me får användare en komplett uppföljning och full koll på sin kundserviceverksamhet, berättar Lina Bjelkmar, VD på Indicte me.

På scenen kommer bland annat Terje Dahl, kundservice- & försäljningschef på Thomas Cook Northern Europe, att berätta mer om hur de använder Genesys PureConnect-plattform med en integration till Indicate me, som stöd för att möta deras kunders behov samt företagsmål. De har ett stort fokus på att leverera högkvalitativa kundupplevelser, vilket har legat till grund för deras framgång på de nordiska marknaderna.

– Det är väldigt kul att de har lyckats så bra och att de delar med sig av sina framgångar. Ving och de andra nordiska bolagen som ingår i Thomas Cook Northern Europe har haft ett gemensamt, enhetligt och målinriktat arbetssätt för att arbeta strukturerat med kvalitet och effektivitet, vilket har gett dem fina resultat. De utmaningar som de har arbetat med är ofta vanliga inom kundservice och det är väldigt kul att Indicate me har kunnat stödja dem på vägen, säger Lina.

Avslutningsvis tillägger Lina

– När våra kunder får en större kundinsikt och förståelse för nyckeltal samt vad som påverkar dessa, har vi sett att de får alla möjligheter till att lära, utvecklas och förbättras!