securitas

En trygg och hjälpsam kundservice

Securitas väljer Indicate me för att mäta och följa upp kvaliteten i deras Larm- och kameracentral

Securitas har länge varit en av de främsta aktörerna inom säkerhetsbranschen. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1934 har företaget skyddat hem, arbetsplatser och samhällen över hela landet. De bygger sitt arbete på värdeorden Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet. I deras strävan att säkerställa att varje kund känner sig trygg och hjälpt av deras larmoperatörer, har Securitas inlett ett betydelsefullt partnerskap med Indicate me. Genom detta partnerskap använder de Indicate me’s verktyg för att noggrant mäta och följa upp kundupplevelsen av deras Larm- och kameracentral. På så sätt förbättrar de ständigt sin service och garanterar en trygg och hjälpsam upplevelse för varje kundinteraktion.

Fredrik Cronqvist, Avdelningschef på Securitas, förklarar betydelsen av kundservice i företagets verksamhet och hur Indicate me hjälper dem att upprätthålla hög kvalitet:

”Det är oerhört viktigt att våra kunder känner sig trygga och hjälpta med vår service. För att säkerställa detta i Larm- och kameracentralen är Indicate me en viktig del.”

Med hjälp av Indicate me genomför Securitas kundundersökningar efter varje kundinteraktion med operatörerna på deras Larm- och kameracentral. Dessa undersökningar innehåller bland annat frågor om informationsnivå, tydlighet, upplevdsvarstid och lösningsgrad. Detta ger en detaljerad bild av kundens upplevelse och behov.

Därtill mäter Securitas kundlojalitet genom Net Promotor Score (NPS), där kunder ombeds att bedöma sannolikheten att de skulle rekommendera Securitas till vänner eller kollegor.

”Med Indicate me kan vi utvärdera och förbättra kvaliteten på vår kundservice genom att dra lärdomar av dessa viktiga mätvärden.”, säger Fredrik.

En trygg och hjälpsam service

Securitas är inte bara imponerade av Indicate me’s tekniska lösningar, utan de uppskattar även den snabba och effektiva supporten som de får från Indicate me’s team. Som Fredrik uttrycker det:

”Styrkan med Indicate me är absolut verktyget i sig, men även vår kontaktperson som ger mig snabb hjälp när jag efterfrågar det, även med kort varsel.”

I en värld där trygghet och säkerhet är av yttersta vikt, spelar Securitas en viktig roll. Genom att använda Indicate me som ett verktyg för att mäta och förbättra kvaliteten på sin kundservice kan de fortsätta att uppfylla sitt uppdrag att göra världen tryggare.

”Det känns riktigt bra att Indicate me kan vara en pålitlig partner till Securitas när de arbetar för att göra världen säkrare. Vi är taggade på att fortsätta backa upp dem när de går vidare mot en ännu tryggare framtid!”, säger Frida Swedsudde, Customer Success Manager, Indicate me.