Saas-Raket-Indicate-me

Indicate me kan bli Årets SaaS-raket

Dessutom kan VD Lina Bjelkmar bli Årets SaaS-ledare. Allt detta i sajten BreakIts prestigefulla SaaS Summit 2023, där Indicate me är finalister. 

Indicate me har fått stor uppmärksamhet det senaste året (bland annat av SVT, Sveriges Radio och BreakIt), inte minst för sitt unika sätt att använda AI för att förbättra företags kundservice. Nu uppmärksammas företaget, både för sin utveckling och ledarskap, i ett stort event i Stockholm den 19 oktober.

 

Grattis till finalplatserna, Lina Bjelkmar, hur känns det att kanske bli Årets Saas-raket?
”Jag blev superglad över att vi är nominerade. Det är första gången för oss, och jag vet att det sitter bra personer i juryn som sett vår tillväxt, men också att det är en hållbar tillväxt med lönsamhet de senaste tre åren. Det är ett kvitto på att vi är ett bolag att räkna med – och kul för hela teamet!”

Varför tror du att ni är nominerade till Årets Saas-raket?
”Först och främst för att vi har så bra folk, alla är verkligen engagerade i alla delar. Det har gjort att vi är snabba att på att utveckla verktyget, och att vi byggt ett verktyg som kunderna verkligen tycker är bra.”

Du är ju personligen nominerad, dessutom. Vad är viktigt för dig som ledare?
”För mig är kultur otroligt viktigt, att vi anställer rätt personer som är positiva och engagerade, att man får vara sig själv och blomma ut med sin personlighet. Att det finns hög transparens och förtroende i bolaget. Alla tar stort eget ansvar men har också tillit till sina kollegor.”

Läs mer om eventet SaaS-Summit genom att klicka här

Lina_Bjelkmar_VD_Indicate_me

Bild: Lina Bjelkmar, VD Indicate me