GKL-inspirationsdagar

Indicate me på Advania GKL Inspirationsdagar: En plats för insikter och inspiration

Vi befinner oss på det spännande eventet ’Advania GKL Inspirationsdagar’. Det är en plats där vi samlas för att utforska och utbyta insikter om den spännande världen av kundservice.

Lina Bjelkmar, vår VD på Indicate me, tillsammans med Viktoria Passgård, vår Sales Manager kommer under dagen att föreläsa kring hur man på bästa sätt kan utvinna insikter från kundservice i syfte att öka kundnöjdheten, effektivisera tiden och öka självledarskapet. Detta är en chans för alla närvarande att ta del av deras kunskap och erfarenheter inom kundservicebranschen.

På plats har vi också med oss vår kundansvarige, Frida Swedsudde.

Vi ser fram emot fullspäckade dagar fyllda med insikter och inspiration. Det är dessa tillfällen som driver oss att sträva efter att förbättra och förändra kundservicebranschen. Tillsammans, som en del av Advania GKL Inspirationsdagar, kommer vi att utforska nya idéer, skapa värdefulla kontakter och ta stora steg mot att forma framtidens kundservice.