Breakit_talanalys

BreakIT: Vill fånga upp data från kundernas samtal – nu ökar Indicate me omsättningen med nya AI-verktyget

Indicate me och dess AI-verktyg som revolutionerar dataanalys uppmärksammas av BreakIT.

Lina Bjelkmar, grundare av Indicate me, blev trött på att data inte utnyttjades till fullo. Nu vill hon, med hjälp av AI, bekämpa just det. I en intervju med Breakit  berättar hon entusiastiskt om företagets framsteg och det enorma intresse som uppstått. Indicate me använder avancerad maskininlärning för att analysera kundkonversationer och extrahera värdefulla insikter. Genom att automatisera processen kan företag identifiera mönster, förstå kundens känslor och förbättra kundupplevelsen. Indicate me tar ett stort steg mot att förändra affärsvärlden med hjälp av AI-drivna verktyg.

Läs hela intervjun här: https://www.breakit.se/artikel/36868/hon-vill-fanga-upp-data-fran-kundernas-samtal-nu-okar-analysbolaget-omsattningen-med-nya-ai-verktyget