Im-Expanderar-2

Markus Huttu träder in i rollen som chef för Customer Success och utökar samtidigt teamet

Indicate me har idag många av Sveriges mest välkända varumärken i sin kundportfölj. Nu expanderar Customer Success teamet som ansvarar för att vårda kundrelationerna, samtidigt som Markus Huttu befordras till chef för avdelningen.  

I takt med ett ökat intresse på marknaden och ett dubblerat inflöde av kunder årligen, har bolaget stärkt upp flera avdelningar, däribland Customer Success.

– Alla våra kunder har en personlig kontaktperson, en så kallad Customer Success Manager, som vårdar kundrelationen, utvecklar samarbetet samt kommer med tips och råd för att uppnå maximal effekt av vårt verktyg, berättar Markus och fortsätter;

– Service och kundupplevelser är något som ligger Indicate me nära hjärtat. Jag har som målbild att alla våra kunder ska prata gott om oss och rekommendera oss till andra. Därför är det strategiskt viktigt att vi expanderar vår avdelning som tar hand om alla kunder, i linje med att vår kundportfölj växer.

Kliver in i en ny roll

Markus har arbetat med Indicate me’s kunder sedan 2020, nu befordras han till chef för avdelningen.

– Det känns helt fantastiskt och naturligt att axla ett större ansvar nu när tillfället dök upp. Jag har erfarenhet av ledande positioner sedan innan och har haft som målbild sedan jag kom till Indicate me att vara en drivande del i fortsatta framgångar för befintliga kunder. Jag älskar att arbeta i team och att utvecklas tillsammans, därför känns det riktigt kul att vi växer, både med nya kunder och medarbetare, säger Markus och fortsätter:

– Under 2023 kommer vi arbeta ännu mer fokuserat för att alla våra kunder ska uppleva ett större värde av Indicate me. Här kommer våra två nya medarbetare, Frida Swedsudde och Markus Eriksson, vara viktiga pusselbitar för att öka vår tillgänglighet, men också för att bidra med ny kompetens och härlig energi. 

Expertis inom kundservice

Vår nya Customer Success Manager, Frida Swedsudde, är en positiv person som har gedigen erfarenhet inom kundservice, ledarskap och försäljning.

– Jag har arbetat med service inom flera olika roller, både som kundservicechef, försäljare och Account Manager. Jag tar med mig erfarenheten av att ha kunden i fokus och att arbeta kundanpassat, säger Frida.   Vidare berättar Frida att hon kan se värdet i ett verktyg som Indicate me. 

– Jag kan helhjärtat säga att jag verkligen förstår värdet i ett verktyg som Indicate me. Hade jag haft det hos de bolag som jag arbetat som kundservicechef i, så skulle jag sparat enormt mycket tid. Jag förstår inte varför alla inte redan har det, säger Frida med glimten i ögat och ett skratt.   – Nej, men på riktigt. Statistik som jag hämtade från olika system, sammanställde i excel och sedan gjorde rapporter utav, kan man i Indicate me få fram med bara ett klick. Det är nästan lite provocerande så här i efterhand, säger Frida.  

Ett öga för att se utvecklingspotential och nya möjligheter

Vår andra nya Customer Success Manager, Markus Eriksson, har en solid kompetens inom service och kundbemötande. Han har tidigare arbetat med försäljning, kundservice och med kundvårdande aktiviteter. 

– Jag har alltid arbetat med service och kundbemötande i någon form. Närmast kommer jag ifrån Sats, där jag arbetade som Account manager med fokus på att förvalta befintliga företagskunder men också nykundsbearbetning. Jag tar med mig erfarenheten av att arbeta kund fokuserat och att bygga upp personliga relationer. Sedan ligger min styrka i att se nya möjligheter och utvecklingspotential, något som jag kommer att nyttja i min nya roll hos Indicate me, berättar Markus.

Indicate me önskar Frida och Markus varmt välkomna till Indicate me familjen!