Systemutvecklare sökes!

systemutvecklare

Om rollen

Rollen som systemutvecklare kommer ha inriktning på databasutveckling och C#. Du kommer ha ett stort fokus på att skapa integrationslösningar, utveckla och arbeta med API:er mot kunders olika system och intern utveckling av tjänsten. 

 

Som systemutvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med produktorienterad systemutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra stora och välkända kunder. Indicate me’s utvecklare har ett mycket stort inflytande och möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

 

På Indicate me jobbar vi tätt tillsammans med våra kunder vilket innefattar att vi hanterar stora mängder data. Här är det är en fördel om du har förståelse för data och hur den kan användas för att skapa lösningar utifrån kundens önskemål och behov. Därför kommer du exempelvis även jobba med mycket med Data Processing, SQL-syntax och databasprocedurer.

 

Beroende på din bakgrund och dina önskemål kan rollen riktas mer mot renodlad system- och integrationsutveckling eller mer mot databasutveckling. Tillsammans hittar vi en roll som passar båda parter!

 

Läs mer om rollen, kompetenskrav och skicka in din ansökan här >>