Indicate me familjen växer!  

Vi på Indicate me är i en mycket spännande fas där vi har en tillväxttakt på nära 40% och en lönsamhet på 20%. Under hösten 2022 kommer vi genomföra flera stora satsningar, bland annat på fler medarbetare 

Medarbetarna på Indicate me är en av våra nycklar till framgång. Engagerade medarbetare hjälper oss att fortsätta växa och ge våra befintliga och nya kunder en bra kundupplevelse. Indicate me utökar inom flertalet olika roller, bland annat på säljavdelningen där Viktoria Passgård, Sales Manager, har börjat forma sitt team.  

 

– När jag började på Indicate me 2020 var jag den första anställda inom bolaget som renodlad säljare, vars huvudsyfte var att knyta nya kontakter och driva in nya affärsmöjligheter till bolaget. Föregående år började Casper Andersson och Ashkan Aram som Account Managers och vi har tillsammans format vår säljavdelning, berättar Viktoria och fortsätter:  

 

– Det har varit kul att vara med och bygga en säljavdelning från grunden, och att vi nu har fått möjlighet att utöka teamet ytterligare. Nu i augusti välkomnar vi två nya kollegor till teamet – Josefin Jonasson och Daniel Gunnarsson.  

 

Lina Bjelkmar, VD på Indicate me säger följande om Indicate me’s tillväxt:  

– Det känns fantastiskt att vi växer, både med nya kunder och med fler medarbetare! Det blir en spännande höst och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med våra fantastiska medarbetare, både befintliga och nya. Säljavdelningen är såklart en av våra viktigaste kanaler för att driva in fler affärer till bolaget, men de har även en viktig roll i att öka vår varumärkeskännedom på marknaden och skapa ett första intryck av oss som bolag. Vår vision i år är att dubbla organisationen, vilket är i linje med den omsättningstillväxt som vi ser framför oss. Det är ett strategiskt viktigt steg att utöka vår säljavdelning och jag önskar Josefin och Daniel varmt välkomna till vår Indicate me familj!  

 

Säg hej till våra två nya medarbetare i säljteamet 

Josefin Jonasson

Roll: Account Manager

 

Förväntningar: Jag ser fram emot att få jobba som Account Manager på Indicate me som jag ser som ett nytänkande och jämställt företag där gemenskapen prioriteras högt. Företaget är även i en spännande tillväxtfas och det ska bli otroligt spännande att få vara en del av utvecklingen. Som person är jag väldigt glad och social vilket har bidragit till mitt intresse för rollen då jag hoppas på att få möjligheten till att träffa många spännande människor och kunder till företaget. Genom rollen hoppas jag även på att få lära mig mer om hur företag kan utveckla och förbättra sin kundservice och hur vi på Indicate me bidrar till ett ökat självledarskap och motivation för medarbetarna. 

 
Tidigare erfarenhet: Jag kommer närmast från studier vid Göteborgs Universitet. Där har jag en kandidatexamen från ett samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning på ekonomi. Under studietiden har jag arbetat extra som försäljare på Stadium.  

 
Rolig Fakta: Jag är en go göteborgare som trots en hemmaplan med regn och rusk trivs allra bäst när jag befinner sig på en snowboard i full fart genom pudret. 

 

Daniel Gunnarsson

Roll: Account Manager

 

Förväntningar: Mina förväntningar på min roll som Account Manager på Indicate me är såklart att kunna bidra med god lönsamhet och många affärer till företaget. Tillsammans med detta, samt i och med att jag är en social person som gillar människor, så hoppas jag kunna bygga goda och långvariga relationer med kunder och potentiella kunder. Ytterligare så hoppas jag på att vara med och utveckla Indicate me och vara med på resan till att fortsätta vara det ledande företaget på marknaden. 
 

På ett mer personligt plan så hoppas jag på att utveckla mina färdigheter till att bli en bättre säljare och affärsman. 
 
Sedan vore det roligt att lära sig mer om alla kuggar som måste klaffa för att driva företaget framåt och även lära sig lite om programutvecklingen bakom verktyget. 

 

Tidigare erfarenhet: Jag kommer närmast från NP Gruppen där jag arbetat som projektledare inom solceller. Här har jag arbetat med hela kundresan: Från start, installation till avslut.  

 
Rolig Fakta: Jag är en berest jämtlänning som spelat amerikansk fotboll på elitnivå. Oavsett om jag befinner mig på planen eller på kontoret ser jag till att stötta och heja på dom i teamet!

 

Vi önskar Josefin och Daniel varmt välkomna till Indicate me familjen 😊