Vårt team utökas

Daniel-Jaxvik

Indicate me befinner sig i en spännande tillväxtfas och expanderar nu med ytterligare en kollega. Idag önskar vi Daniel Jaxvik varmt välkommen till vårt utvecklarteam.

Nu förstärker vi vårt team med ytterligare en systemutvecklare. Daniel Jaxvik kommer framförallt att arbeta med produktorienterad systemutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer.

Daniel kommer närmast från Releasy, som är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och som använder Indicate me i sin uppföljning. Daniel känner därför väl till uppföljningssystemet från Indicate me och dess funktioner sedan tidigare. Daniel kommer med sin bakgrund från Releasy och utbildning inom systemutveckling att bidra med idéer och teknisk kompetens för att vidareutveckla framgångskonceptet med Indicate me.

– Det känns jättekul att bli en del av Indicate me. Jag ser framemot att utveckla produkten och att jobba inom ett spännande bolag, säger Daniel.

Välkommen Daniel Jaxvik!

 


Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.

För mer information
Lina Bjelkmar, VD, Indicate me
Tel. +46 70 370 70 34
Mail. lina.bjelkmar@indicateme.se