Grattis Halebop till Svergies nöjdaste kunder!

Årligen genomför Svenskt kvalitets index (SKI) en undersökning om kundnöjdhet bland svenska mobiloperatörer. I år står Halebop som vinnare.

Indicate me vill rikta ett stort GRATTIS till Halebop som vinner titeln om Sveriges nöjdaste kunder. Det är väldigt kul att se att hårt arbete gett resultat och att användandet av Indicate me har hjälpt till på vägen.

Releasy, som idag har hand om Halebops kundservice publicerade en artikel i september angående att Halebop ökar i popularitet bland sina kunder.  I artikeln hittar vi följande citat:

” Vårt uppföljningssystem från Indicate me är ett otroligt bra motivationsverktyg,
men också ett bra verktyg för både agenter och teamledare att identifiera förbättringsområden”.

Att Halebop har vunnit titeln om Sveriges nöjdaste kunder visar att man har fokuserat på rätt saker och vi är väldigt glada till att vi har kunnat bidra på det området.


Indicate me erbjuder moderna digitala webbtjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.

För mer information
Lina Bjelkmar, VD, Indicate me
Tel. +46 70 370 70 34
Mail. lina.bjelkmar@indicateme.se