Indicate me stärker upp med teknisk kompetens

Indicate me stärker upp med teknisk kompetens

Indicate me växer och har fått förstärkning av två nya medarbetare – Vi önskar Emma Kindström och Oskar Alm varmt välkomna till Indicate me

I takt med ett ökat inflöde av kunder, har även behovet av fler resurser inom såväl teknisk support som systemutveckling växt fram.

 

– Vi ser ett ökat intresse av vår produkt på marknaden. Företag uppskattar enkelheten i vårt verktyg, där vi samlar och visualiserar information direkt till ledare och medarbetare i kundservice. Det är flera kunder på ingång och vi vill att samtliga ska uppleva en enkel implementationsprocess och hög service från vår support, samtidigt som vi fortsätter att bygga vidare på vårt verktyg, berättar Lina Bjelkmar, VD på Indicate me.

 

Indicate me har som rutin att äga hela implementationsfasen och ha direktkontakt med sina kunders underleverantörer, så att de inte behöver agera mellanhand. Detta är något som uppskattas med uppstarten. Vidare kommer Emma med sin expertis inom interaktionsdesign att intensifiera Indicate me’s fokus gällande användarvänlighet i verktyget.
 

– För oss är service a och o, därför är jag glad över att vi har fått förstärkning med Oskar i vår tekniska support så att vi kan fortsätta hålla en hög servicenivå. Jag ser även fram emot Emmas besök hos våra kunder för att förstå hur användarvänligheten både kan bibehållas och förbättras i takt med att vi växer med ny funktionalitet, säger Lina.

 

Indicate me fortsätter att växa

Under hösten kommer vi fortsätta att expandera. Just nu söker vi fler systemutvecklare men inom kort kommer vi även att utöka med fler inom Customer Success samt teknisk support.

 

– Att arbeta som systemutvecklare hos oss innebär att man får tillhöra ett snabbrörligt bolag med högt i tak och stor möjlighet att påverka sin egen roll och vår produkt, avslutar Lina.

 

Säg hej till våra två nya medarbetare i utvecklingsteamet

Emma Kindström

emma

Roll: Systemutvecklare

 

Tidigare erfarenhet: Jag har en högskoleutbildning inom interaktionsdesign och kommer närmast från ett eget bolag där jag arbetat just inom detta.

 

Roligfakta: Har tidigare tävlat i bugg och vunnit junior EM.


 

Oskar Alm

oskar

Roll: Technical support

 

Tidigare erfarenhet: Jag har tidigare arbetat med kundsupport riktad direkt mot slutanvändare av tekniska produkter, något som gett mig stor insikt av hur tjänster som Indicate me kan bidra till att effektivisera ens arbete och gynna den professionella utvecklingen när man arbetar med kundtjänst. Innan det studerade jag Systemvetenskap på Linköpings Universitet.

 

Roligfakta: Har spelat kortspelet Magic: The Gathering sedan barnsben, har en grupp med vänner jag spelar med då och då. Jag har även deltagit i nationella turneringar.