Nu söker vi en Account Manager

,

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen, tillsammans med CEO, gentemot större företag och deras in-house Customer Service-avdelningar.

Som Account Manager kommer du att fokusera på kvalificerad tjänsteförsäljning av en högt efterfrågad produkt med stor internationell marknadspotential. Dina arbetsuppgifter kommer fokuseras på nykundsbearbetning i form av prospektering och uppföljning av kvalificerade leads, mötesbokningar och genomförande hela vägen till avslutad affär. Vi söker vi dig som trivs i ett entreprenöriellt och snabbväxande sammanhang som drivs av att hitta och initiera nya affärsmöjligheter.

Denna person kommer vara den första säljaren i teamet och kommer därmed att spela en nyckelroll tillsammans med CEO i den fortsatta tillväxten av företaget. Tjänsten rapporterar direkt till CEO och är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra norr om Stockholm.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning eller motsvarande
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet av tjänsteförsäljning B2B
  • Meriterande med erfarenhet av försäljning av kundundersökningar, gamification eller andra SaaS-lösningar
  • Dokumenterad erfarenhet av att självständigt drivit säljprocesser i mål med goda resultat

Vi söker nu dig som

  • Är självgående och initiativrik, får saker att hända och tar ansvar för resultatet – en DO:er som trivs i en miljö som präglas av ”Trial and Error”
  • Gillar ett högt tempo i en resultatdriven organisation
  • Är ambitiös och högpresterande med ett starkt personligt driv
  • Besitter en strategisk höjd med intellektuell skärpa
  • Har en förmåga att skapa starka affärsrelationer

Indicate me erbjuder dig

På Indicate me får du det bästa av två världar – den snabbväxande startup-kulturen med en stabil och kapitalstark ägare. Du blir del av ett litet, tight och kompetent team som precis har påbörjat en kraftig tillväxtresa. Tjänsten är en spännande och kommersiell nyckelroll i direkt anslutningen till företagets ledning där du har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling. Du sätter själv grunden och förutsättningarna för dina fortsatta karriärmöjligheter inom koncernen.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta tor.lundeberg@headagent.se”>Viktor Lundeberg.