Vann priser för kundlojalitet på Halebop – nu börjar Markus Huttu på Indicate me

Indicate me välkomnar Markus Huttu som kommer att fokusera på att skapa hållbara och långsiktiga relationer, både med befintliga och nya kunder.  Markus drivs av att omsätta kundinsikter till ökad kundlojalitet, vilket han bevisade i sin roll som Head of Customer Care på Halebop.

– Jag har tidigare använt mig av uppföljningssystemet från Indicate me och vet vilka resultat man kan uppnå när man arbetar strategiskt med det. Jag kan helhjärtat säga att jag tror på verktyget till 100% och jag ser framemot att vara en del av teamet på Indicate me, säger Markus.

Med arbetslivserfarenhet av att driva eget företag, försäljning, marknadsföring och kundservice, har Markus samlat på sig en bred expertis inom kundrelationer.

– Jag brinner för nöjda kunder. Det bästa som finns är när ens kunder pratar gott om en och rekommenderar ens företag till andra. Det är en målbild som jag alltid strävar efter, konstaterar Markus.

Lina Bjelkmar, VD Indicate me, säger följande om förstärkningen av Customer Success och Sales teamet:
– I takt med att vi växer är vi i behov av att stärka upp våra team med nya kompetenta medarbetare. Vi har på kort tid rekryterat nya medarbetare både inom Sales och Tech. Markus kommer i sin nya roll att knyta kontakt med nya kunder samt säkerställa en effektiv, utvecklande och långsiktig relation med existerande. Markus har en solid erfarenhet av att arbeta resultat- och målfokuserat för att öka kundnöjdhet och lojalitet inom kundservice. Han besitter viktiga kvaliteter som vi som bolag värderar högt och att han själv har erfarenhet av att använda vårt system på andra sidan är förstås väldigt positivt!

Vi på Indicate me hälsar Markus Huttu varmt välkommen!


Om Indicate me
Indicate me ger en 360 graders vy av er kundservice genom att samla viktiga nyckeltal inom kvalitet, försäljning och effektivitet i en engagerande dashboard. Medarbetare förstår och följer sin utveckling, vilket leder till ökat engagemang och självledarskap. www.indicateme.se