Webbutvecklare sökes

omoss

Om Indicate me
Indicate me samlar viktiga nyckeltal inom kundservice i en marknadsunik webbtjänst, vilket möjliggör analys för att hitta rotorsaker till förändring. Områden som omfattas är bl.a. kundnöjdhet, bemanningsoptimering och försäljning. Resultatet visualiseras för såväl kundservicemedarbetare som för ledare och bidrar till en gemensam förståelse och utveckling av kundservice.

Indicate me behöver en webbutvecklare, med placering på någon av våra siter i Borås, Linköping, Borlänge eller Stockholm

Rollen
Som webbutvecklare hos oss blir en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med produktorienterad webbutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra välkända kunder. Utvecklare hos oss har ett mycket stort inflytande och breda möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

Vi ser det som en självklarhet att du har minst några års erfarenhet av webbutveckling inom .Net/C#/MVC/JavaScript och ett genuint intresse för systemutveckling. Meriterande är om du har kunskap inom JavaScript-ramverket Vue.js samt erfarenhet av att arbeta med CSS-ramverk för responsivitet. Vidare ser vi det som positivt om du har kunskap om WordPress APIer i PHP.

Den vi söker har relevant universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du en nyfiken och dedikerad team player. Du håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker och brinner för att visualisera data på ett modernt och användarvänligt sätt. Du har gärna erfarenhet inom SQL, .Net Core och versionshanteringssystem som Team Foundation Server. Att jobba agilt är vardagsmat för dig och har du dessutom erfarenhet av molnlösningar som Azure och automatiserad funktions- och stresstestning är det en stor fördel. Vårt arbete karaktäriseras av en ödmjuk atmosfär där våra kollegor lär av varandra och delar kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Ansökan
Skicka din ansökan till