Indicate me är en av talarna på Loxysoft Forum

Amall

Tisdagen den 16 maj gästar Lina Bjelkmar – VD på Indicate me, Loxysoft Forum och berättar om effektiv uppföljning av nyckeltal inom kundservice.

Det är med glädje och stolthet vi kan presentera att Lina Bjelkmar är en av de utvalda talarna på Loxysoft Forum. Hon kommer att gästa scenen tillsammans med Johan Frodell, VD på Releasy.

I dagens IT-samhälle talas det ofta om vikten av the big data. The big data ska lära dig att förstå dina kunder, din verksamhet och att ta bra beslut. Det finns dock en risk att individerna bakom siffrorna försummas och att statistiken blir för stor för att hantera. När det kommer till kundservice ska allt loggas, dokumenteras och bli statistik. Det är inte ovanligt att det blir mycket manuell hantering och att sifforna behöver exporteras från olika system.

  • Hur vet du att du samlar in rätt data? Och vad betyder egentligen all data?
  • Hur vet du vart du ska börja för att tolka all statistik? Och vad ska du göra med statistiken?

Svaret på dessa frågor är – Indicate me.

Indicate me samlar in all data om din kundserviceverksamhet i en plattform. Med bara ett par klick får du din data presenterad i lättbegripliga diagram. Du hittar enkelt avvikelser och områden som du ska fokusera på.  All data som samlas in kopplas till ett ärende, en medarbetare och ett team, vilket gör att du kan se individerna bakom siffrorna.

Minskade bemanningskostnader
Releasy, som är Indicate me’s moderbolag, är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Med över 30 års erfarenhet har bolaget en stark expertis och en gedigen erfarenhet inom kundserviceverksamhet. Idag har bolaget outsourcing av kundservice för 25 uppdragsgivare och ska bli 1000 agenter i år. Med många agenter blir uppföljningen och kostnadsbesparingarna allt viktigare.

– Genom uppföljning på våra viktigaste nyckeltal med en direktkoppling till våra måltal har vi lyckats hitta våra prioriterade förbättringsområden och sänka våra bemanningskostnader med över 10%, berättar Johan.

Under Loxysoft Forum kommer Johan att berätta mer om hur företaget använder sig av statistik för att ta underbyggda beslut. Lina som är expert på analys och kundservice kommer att ge dig värdefulla tips på hur du kan använda din statistik på bästa sätt.

Klicka här för mer information och anmälan >>


Indicate me erbjuder moderna digitala webbtjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.
För mer information
Lina Bjelkmar, VD, Indicate Me
Tel. +46 70 370 70 34
Mail. lina.bjelkmar@indicateme.se