NetOnNet tar hjälp av Indicate me för att ta sin kundservice till nya höjder

NetOnNet har en enkel affärsidé, att erbjuda sina kunder prispressad hemelektronik utan att tumma på kvaliteten och servicen. NetOnNet säljer både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Resultatet blir lagerpriser på bland annat TV, hemmabio, digitalkameror, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. NetOnNet har ett unikt självbetjäningskoncept som grundar sig i att kunderna inte enbart ska välja NetOnNet för att de är billigast utan även för det mervärde som de skapar för sina kunder genom att skapa en enkel och ärlig köpupplevelse där kunden aldrig pressas till att köpa något. 

”NetOnNet är ett bolag som är i ständig tillväxt och alltid strävar efter att leverera de mest prisvärda produkterna till sina kunder. Därför känns det extra roligt att NetOnNet har valt samarbeta med oss på Indicate me för att ta sin kundservice till nya höjder”, säger Lina Bjelkmar, VD Indicate me.

Service och trygghet är två av NetOnNets ledord. Bra service innebär bland annat att kunderna får snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning och bra garantivillkor. Då allt fler väljer att handla online ser NetOnNet ett behov av att effektivisera sin kundservice för att kunna fortsätta leverera enligt sina kundlöften.  

Det är här Indicate me kommer in i bilden. Genom samarbetet med Indicate me kommer NetOnNet få tillgång till viktiga data och nyckeltal som gör att de snabbt kan se vilka saker som går bra och vad som kan göras bättre. Istället för att arbeta i flera olika system och försöka bilda sig en uppfattning kommer NetOnNet tack vare Indicate me kunna samla alla viktiga nyckeltal på ett och samma ställe – något som kommer effektivisera kundservicen och göra att de snabbare kan nå viktiga insikter.

“Tjänsten från Indicate me kommer innebära att vi inte längre behöver hämta rapporter i flera olika system. Det kommer även göra det lättare för oss att analysera våra nyckeltal samt att vi snabbare kommer kunna se vilka områden vi kan förbättras inom”, säger Jennifer Ala-Katara, Kund- och eftermarknadschef på NetOnNet.

Möjligheten att kunna samla och analysera alla nyckeltal på ett och samma ställe var en av huvudorsakerna till varför NetOnNet valde Indicate me. Tack vare Indicate me kommer NetOnNet spara en hel del tid som de tidigare lagt på att analysera nyckeltal i flera olika system, något som dessutom krävt en hel den manuell handpåläggning.

Genom Indicate me kommer NetOnNet få en samlad bild över vad deras kundservice lägger sin tid på. Något som tidigare inte varit möjligt då de själva behövt utföra olika analyser i olika manuella verktyg, vilket gjort det tidskrävande att komma fram viktiga slutsatser.

”En annan viktig faktor för oss är att vi vill att våra medarbetare ska kunna se sina egna resultat. Något som vi tror kommer bidra till ett ökat självledarskap och en större förståelse för hur de kan utvecklas i sitt arbete samt hur det påverkar kundnöjdheten”, säger Jennifer Ala-Katara.

Vi välkomnar NetOnNet till oss på Indicate me och ser fram emot ett långt samarbete!

 

Om NetOnNet

NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershoppar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 30 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.