Customer Success Manager sökes!

,
A1_kontakt_topp

Indicate me befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu en driven, engagerad och självgående Customer Success Manager. I rollen kommer du ansvara för att, tillsammans med VD, kontinuerligt utveckla Indicate me’s affär för att skapa så stort värde för kund som möjligt av en högt efterfrågad produkt med stor internationell marknadspotential. Som Customer Success Manager kommer du därför att äga den övergripande relationen med företagets kunder vilket inkluderar allt från möten med potentiella nya kunder, onboarding, uppföljning, förnyelse och kundnöjdhet. Detta arbete kommer främst drivas gentemot större företag och deras Customer Service-avdelningar.

Denna person kommer att ingå i Indicate me’s Customer Success-team och kommer att spela en nyckelroll i den fortsatta tillväxten av företaget. Vi söker dig som trivs i ett entreprenöriellt och snabbväxande sammanhang, som drivs av att både optimera värde hos befintliga kunder och initiera nya affärsmöjligheter. Tjänsten rapporterar direkt till VD och är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra norr om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer fokuseras på:

 • Tillsammans med VD och Customer Success teamet utveckla Indicate me’s produkt
 • Agera rådgivare i både interna och externa projekt för att optimera användningen av Indicate me’s system och säkerställa bästa kundupplevelse
 • Utifrån kvalitativa leads utföra behovsanalys tillsammans med potentiella kunder för att påvisa värdet i produkten samt skapa rätt förutsättningar för nya affärsmöjligheter
 • Äga den övergripande relationen med kunder från nykundsmöten till absolut kundnöjdhet

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning eller motsvarande
 • 1-3 års arbetslivserfarenhet av konsultrelaterade arbetsuppgifter alternativt tjänsteförsäljning B2B
 • Meriterande med erfarenhet från liknande tjänster eller andra SaaS-lösningar

Vi söker nu dig som:

 • Är självgående och initiativrik, får saker att hända och tar ansvar för resultatet – en DO:er som trivs i en miljö som präglas av ”Trial and Error”
 • Gillar ett högt tempo i en resultatdriven organisation
 • Är ambitiös och högpresterande med ett starkt personligt driv
 • Konsultmässighet gentemot kunder, med starkt gehör för behov
 • Besitter en strategisk höjd med intellektuell skärpa
 • Har en förmåga att skapa starka affärsrelationer

Indicate me erbjuder dig

På Indicate me får du det bästa av två världar – den snabbväxande startup-kulturen med en stabil och kapitalstark ägare. Du blir del av ett litet, tight och kompetent team som precis har påbörjat en kraftig tillväxtresa. Tjänsten är en spännande och kommersiell nyckelroll i direkt anslutningen till företagets ledning där du har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling. Du sätter själv grunden och förutsättningarna för dina fortsatta karriärmöjligheter inom koncernen.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta
Caroline Allmér; tor Lundeberg; tor.lundeberg@headagent.se”>viktor.lundeberg@headagent.se