Missa inte Indicate me på: Framgångsrik kundservice

framgångsrik-kundservice

Lina Bjelkmar är en driven innovatör som ger inspirerade föreläsningar kring framtidens kundservice, digitala lösningar och effektiviseringar. Hon arbetar idag som VD på Indicate me och Vice VD på Releasy. Tisdagen den 24 oktober kommer Lina att gästa scenen på konferensen Framgångsrik kundservice. Missa inte detta!
Konferensen Framgångsrik kundservice kommer att fokusera på de möjligheter som digitaliseringen erbjuder kundserviceverksamheter. Lina som är expert inom detta område kommer att bjuda på en pedagogisk och lättsam föreläsning blandat med fakta och aha-upplevelser. Föreläsningen kommer att rikta sig till kundserviceverksamheter som vill optimera, effektivisera och öka sin kvalité. Under föreläsningen kommer Lina bland annat att inspirera er kring följande:

  • Resultatet av att samla all viktig statistik gällande kundservice på ett ställe
  • Hur du hittar rotorsaker som kan leda till förbättringar
  • Så får du nya insikter genom att korsa nyckeltal
  • Engagera och motivera medarbetare genom att delge resultat i realtid

Vill du veta mer eller boka en plats till eventet? Besök länken nedan.
Datum: 24-25 oktober 2017
Plats: Piperska Muren, Scheelegatan 14, Stockholm
Anmälan: Klicka här för mer information och anmälan >>


Indicate me är ett dotterbolag till Releasy som utvecklar moderna och avancerade webbtjänster för framgångsrikt kundtjänstarbete. Alla på Indicate me är experter på kundservice. Tillsammans med ett team utvecklare har Indicate Me skapat en helt ny digital plattform som kan göra stor skillnad för er kundserviceverksamhet. Möt Indicate me.

För mer information
Lina Bjelkmar, VD, Indicate Me
Tel. +46 70 370 70 34
Mail. lina.bjelkmar@indicateme.se