Vi fortsätter att expandera – Vi välkomnar Niklas Bjurman

Niklas-bjurman-indicate-me

Niklas Bjurman kliver in i rollen som Sales Manager på Indicate me. I rollen kommer han framförallt att fokusera på att öka tillväxten i bolaget genom försäljning till nya och befintliga kunder.
Niklas kommer närmast från Quinyx, där han arbetat i drygt 10 år och varit med att bygga upp företaget från 6 anställda till nu över 100 anställda.
– Det har varit en riktigt häftig och lärorik resa! Jag tar med mig erfarenheten om hur man kan växa som bolag på bästa sätt, säger Niklas.

Med erfarenhet av att driva sälj, tillväxt och samarbeten, tar Niklas även med sig kunskapen om att arbeta målmedvetet och fokuserat.
– Under alla år på Quinyx har jag arbetat med sälj och ingått samarbeten med många nya kunder, så det får jag säga är min expertis, berättar Niklas.

Hitintills har Niklas fått följande uppfattning av vår verksamhet:
– Indicate me har en fantastisk produkt redan nu. Den kan snabbt påvisa en ROI och hur det går att förbättra sin verksamhet. Alla delar finns på ett och samma ställe, vilket spar mycket tid för användarna.

Avslutningsvis tillägger Niklas:
– Jag ser framemot att bidra med bra stämning på kontoret och att ha kul på jobbet. Mina förväntningar på tillväxt är stor, det finns en jättebra grund i bolaget som vi ska bygga vidare på framåt. Jag är säker på att jag kommer få vara med på en lika häftig resa igen!

Vi på Indicate me hälsar Niklas Bjurman varmt välkommen!

Niklas-bjurman
Niklas Bjurman
Sales Manager
Niklas.bjurman@indicateme.se


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.