Hyllningsevent för medarbetare och teamledare i kundservice

Den 25 mars bjuder nätverket Kontakta in teamledare & medarbetare i kundservice till en digital förmiddag med inspirerande föreläsningar. Syftet är att ”energi-boosta” alla som kämpat hårt i kölvattnet av corona under det gångna året.
 
I Sverige arbetar nästan 200.000, ofta unga människor, med kundservice och försäljning via telefon samt digitala kanaler på distans. Det kan vara rätt dränerande att dag in och dag ut hjälpa kunder som är missnöjda eller till och med arga, därför är det viktigt att lyfta dessa kundservice- och säljhjältar. Under eventet ”Hyllning till Service- och Säljhjältar!” som Kontakta anordnar, kommer de att lyfta allt fantastiska arbete som görs och uppmärksamma medarbetare som gör det lilla extra.
 
 
Markus Huttu från Indicate me är en av föreläsarna
Medarbetare och ledare i kundservice är något som vi på Indicate me brinner för, därför kändes det självklart att vi skulle ställa upp och föreläsa när vi fick förfrågan.
 
Under eventet kommer Markus Huttu, som är en trygg ledare med bred och gedigen expertis inom kundservice, att föreläsa. Med solid erfarenhet arbetar han idag resultat- och målfokuserat för att öka kundnöjdhet och kundlojaliteten hos många av Sveriges mest välkända bolag. Tidigare har han arbetat som kundservicechef på Halebop som vunnit pris om Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad. Markus drivs av att omsätta kundinsikter till förbättringar och anstränger sig kontinuerligt för att alltid ligga i framkant för att driva morgondagens kundservice framåt.
 
Markus-huttu