Projektstart

Professionella konsulttjänster

Vi har optimerat kundtjänstarbete och uppföljning i 30 år. Nu vill vi hjälpa er att förbättra era processer och mötet med era kunder.

Det kan vara svårt att veta hur en verksamhet bör effektiviseras och hur man ska göra för att optimera processer och höja kvaliteten. Men det är något vi och våra konsulter kan hjälpa er med.

Analysera verksamheten

På Indicate me har vi hittat ett koncept som lett till enorma besparingar och samtidigt kraftigt förbättrad kvalitet. Om du vill veta hur ni kan göra samma resa så kommer vi gärna till er för diskussion och en professionell konsultanalys av er verksamhet. Vi kartlägger era nuvarande processer och kommer med rekommendationer hur processer och uppföljning av dessa bör se ut för att ni ska uppnå önskade resultat. Vår kompetens och våra partnersamarbeten sträcker sig från WFM och contact center plattformar till coachning och uppföljning av kundtjänstmedarbetare.

”Vad bör man mäta för att uppnå resultat?”

Några av de företag som använder Indicate me:

Boka demo

Skicka oss ett meddelande via formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

Fler webbtjänster som förbättrar kundservicen

Indicate me erbjuder en bred uppsättning webbtjänster för samtliga kundcentrets delar. Vi har tjänsterna som effektiviserar arbetet, ökar försäljningen och höjer kvaliteten i mötet med kunderna.

Webbtjänster