Coachning

Coachning i realtid

Med Indicate me kan du vara säker på att du inte går miste om en coachningsmöjlighet oavsett var dina medarbetare befinner sig.

Vi på Indicate me tror starkt på att det krävs motiverade och engagerade kundservicemedarbetare för att kunna leverera kundservice i världsklass. Indicate me hjälper teamledare och kundtjänstchefer att identifiera möjligheter för coachning vilket gör att de kan lägga mindre tid administrativa uppgifter och mer tid på att motivera och peppa sina medarbetare.

Positiv feedback

Tack vara det konstanta flödet av positiv feedback från kunder får agenterna regelbundet en boost som ökar både motivationen och engagemanget. I vårt liveflöde får samtliga medarbetare tillgång till positiva omdömen och kommentarer. Vilket gör det enkelt för teamledare att komma med hejarop.

Självledarskap

Medarbetarna kommer råka ut för negativa omdömen och kommentarer från kunder. När det händer vill du att de ska kunna dra lärdom av det och kunna agera proaktivt genom att exempelvis rådfråga sin chef. Detta tillsammans med möjligheten att kunna följa sina prestationer och ta del av feedback från coachning bidrar till ett högre självledarskap.

Coachingsformulär

I Indicate me är det enkelt att koppla samman kundomdömen till rätt interaktion, oavsett vilken kanal den har skett på. Detta gör det möjligt att hitta interaktioner för coachning och de kan bifogas med coachningsformuläret.

Coachningsformulären kan enkelt anpassas baserat på syftet med coachningen. Resultaten från samtliga coachingstillfällen går att hitta i dashboarden vilket möjliggör utbildning som är anpassade efter individuella behov.

Några av de företag som använder Indicate me:

Boka demo

Skicka oss ett meddelande via formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

Fler webbtjänster som förbättrar kundservicen

Indicate me erbjuder en bred uppsättning webbtjänster för samtliga kundcentrets delar. Vi har tjänsterna som effektiviserar arbetet, ökar försäljningen och höjer kvaliteten i mötet med kunderna.

Webbtjänster