Fyll i formuläret nedan för att ansöka tjänsten som systemutvecklare hos Indicate me.

 
 
 
 
KeyIndicate15-smallpigart

Är du intresserad av programmering och utveckling?

Indicate me behöver en systemutvecklare, med placering på någon av våra siter i Borås, Linköping, Borlänge eller Stockholm.

Rollen
Som utvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med produktorienterad systemutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra välkända kunder. Utvecklare hos oss har ett mycket stort inflytande och breda möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

Vi ser gärna att du är intresserad av utveckling inom .Net/C#/SQL samt har ett genuint intresse för systemutveckling. Meriterande (men inget måste) är om du har erfarenhet av webbutveckling – gärna genom JavaScript-ramverket Vue.js samt att arbeta med CSS-ramverk för responsivitet.

Vem är du?
Den vi söker har ett genuint intresse för utveckling och en stor vilja av att utveckla sina kunskaper hos oss. Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du en nyfiken och dedikerad team player. Du håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker och brinner för att skapa högpresterande produkter. Vårt arbete karaktäriseras av en ödmjuk atmosfär där våra kollegor lär av varandra och delar kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

  • Ansökan: Fyll i formuläret ovan. Inget personligt brev eller CV krävs.
  • Sista ansökningsdag: 15 december 2017