Marie Blomkvist från C More

Så får du en riktigt bra kundservice

Marie Blomkvist är nog en av Sveriges mest rutinerade kundservicechefer. Just nu är hon på C More, men samma position på Vattenfall, SJ och Viasat står i CV:t.
Att snabbhet är viktigt när det kommer till såväl kundservice som shettis-trav är nog alla överens om, men Maries tre viktigaste tips för en riktigt bra kundservice får du bara inte missa – och se bästa kvinna vinna!

Tre tips: Så får du en riktigt bra kundservice


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.