Robotar och AI

Mänsklig kundservice, finns det om 5 år?

Är robotar framtiden? Både ja och nej. Dels finns de ju faktiskt redan och är förbluffande skickliga. Utvecklingen kommer förstås att skena. Men kan de verkligen klara av ett komplicerat kundtjänstärende? Kan de bidra till att bygga varumärke och öka försäljning? Kommer du att ha en robot som kollega inom några år?

I filmen delar Lina Bjelkmar, VD på Indicate me, med sig av sina åsikter inom ämnet.

Mänsklig kundservice, finns det om 5 år?


Om oss
Indicate me erbjuder moderna digitala tjänster som hjälper företag till förbättrad kvalité, kundnöjdhet och högre lönsamhet i sin kundservice. Användare av Indicate me’s verktyg inkluderar företag såsom Ving och C More. Indicate me är dotterbolag till Releasy och ingår i samma koncern som Pulsen AB.